Tanjug/AP
Ubistvo u Filadelfiji

Policija u Filadelfiji objavila je da je uhapsila dvojicu osumnjičenih za ubistvo Milana Lončara (25), mladića poreklom iz Srbije, nastradalog ranije ove nedelje tokom pokušaja pljačke, prenose lokalni mediji.

Za sada nije objavljeno više detalja o osumnjičenima, javlja NBS. Policija je prethodno objavila snimak na kojem su se mogle videti dve osobe osumnjičene za to ubistvo. Za informacije o ubicama raspisana nagrada od 20.000 dolara.

Policija nastavlja potragu za drugim osumnjičenim za ubistvo, a na policijskom ispitivanju, prema navodima, bilo je troje ljudi.

Stanica “Ekšn njuz” pozvala je Lončarovu majku Ejmi, koja je rekla samo da “drhti” posle vesti o hapšenju osumnjičenih, prenose Novosti.

– Samo želim pravdu i odgovor na pitanje “zašto” – rekla je Ejmi.

Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji, kada su mu prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju.

Policija je pronašla mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, rekli su istražitelji.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Pljačkaši su nakon pucnjave pobegli sa mesta zločina. Prema rečima inspektora, snimci sa nadzornih kamera bi mogli da pomognu u pronalaženju ubica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here