Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Tatona

0

 

Bris Taton

Osumnjičeni Stanković je, uz krivičnu prijavu, priveden dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Ranije su zbog ubistva francuskog navijača, koji je 17. septembra teško povređen na Obilićevom vencu u Beogradu, uhapšeni Stefan V. (21) iz Beograda, Milan T. (18) iz Beograda, Dragan T. (20) iz Beograda, Bojan M. (19) iz Batajnice, Jovan K. (18) iz Beograda.

Uhapšeni su i Branimir Č. (22) iz Nove Pazove, Vladan S. (21) iz Nove Pazove, Milan V. (19) iz Pančeva, Vladimir B. (18) iz Sremčice i Ivan G. (27) iz Sremčice.

Beogradska policija uhapsila je pre 15 dana Stepu Petrovića (31) iz Beograda zbog učešća u ubistvu francuskog državljanina Tatona.

Uhapšene osobe terete se za teško ubistvo i određen im je pritvor, dok se jedna osoba tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, pa je puštena da se brani sa slobode.

 

Okružni sud u Beogradu je ranije saopštio da će u istrazi protiv osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina svedočiti dva zaštićena svedoka.

Taton je preminuo 29. septembra na Klinici za kardiovaskularne bolesti u Beogradu zbog teškog moždanog oštećenja koje je dovelo do popuštanja vitalnih funkcija.
 

Francuski državljanin sahranjen je 6. oktobra u Tuluzu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here