Tanjug
Srđan Nogo

Bivši član Dveri Srđan Nogo priveden je kod Tužioca danas u Beogradu, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Srđan Nogo se ovih dana često pominjao u javnosti kao jedan od neformalnih vođa desničarskih grupa koje su prethodna četiri dana pravile nerede po glavnom gradu.

On je sa svojim pristalicama u utorak uveče upao u Skupštinu Srbije, a bio je prisutan i na svim protestima prethodnih dana, tokom kojih su se nizali incident za incidentom.

Viši sud u Beogradu demantovao je navode medija da mu je određen pritvor.

Nogo je najpre oko 11 sati saslušan u policijskoj stanici i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Ipak, on je odmah nakon policijskog, sproveden u tužilaštvo na saslušanje.

To je potvrdio i njegov advokat.

– Srđan Nogo priveden je u Palatu pravde, gde čeka saslušanje kod tužioca, nakon što se ranije danas na poziv javio policiji u stanici Stari grad – rekao je njegov branilac Marko Pušica.

On je precizirao da je Nogu u policijskoj stanici uručeno rešenje o zadržavanju do 48 sati.

Viši sud u Beogradu demantovao je da je Nogu određen pritvor, navodeći da takav predlog nije ni stavljen od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odnosno Srđan Nogo nije ni saslušan pred sudijom za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

2 COMMENTS

  1. Treba pogledati fizicke proporcije ovoga covjeka, koje govoe puno! Ako zeli biti vođa neka napravi program, neka se kandiduje na izborima i dobije poverenje građana ( za koje on misli da su glupa stoka) i bice vođa. Znate zasto nije vođa. Pa zato sto upotrebljava argumente snage namosto snagu argumenata. On bi, da je demokratija sirok pojam i da je ona takva kakvu je on vidi i uzim kad i koliko j treba. Ko si ti, da provaljujes u skupstinu i ovu djecu nagovaras, da ruse svoju zemlju umesto da studiraju. Istinu i pravdu znas samo ti i onaj cudni Obradovic, koji je neznam zasto pristao, da igra” dvorsku b….u”. On bi, da policija krene za njim a sutra kad bi on bio vođa bi da njega slepo sledi i slusa. Pa i to su uceni ljudi, imaju oni svoju glavu.Sada su izbori neregularni, nedemokraticni, sada kad vise niste u skupstini, da vas drzava Srbija placa a vi da je pljujete, sto to niste tvrdili prije izbora pa postavili svoje ljude, da sve prate.
    Ne nisam ja slepo za Vucica ali moram mu skinuti kapu, jer se skoro sam bori sa najmanje 6 direktnih ljutih protivnika oko Kosova i sada se pojavite jos vi petokolonasi, da ne govorim o svim ostalim stvarima. Kako ces objasniti to, da ljudi sa protesta odlaze u zdravstvene ustanove traziti pomoc jer su se zrazili sa virusom. Ko je bi ti “supermenu”korake oko ovoga virusa preduzeo kad bi vodio drzavu. Ako mislis, da mozes resiti, da Kosovo ostane u Srbiji, svi cemo glasati da to ti vodis, jasno brez nase krvi i da dobijes najvise beneficije u srbiji do kraja zivota ( sta god zelis, mesecnu platu 10000 eur ili?). Nemozes, nista neznas raditi nego trositi pare srpskih poreznih obaveznika za skolovanje i sada da lovis u mutnom. U Ameriku bi te/ vas demikraticno razbucali i niko nebi pisao o vama, samo u Srbiji ovo mozes da radis i da imas prostor u novinama. E moj jadnice, da treba uzeti plug, motiku ili kramp ti bi pobego prvi, jer tu kako ono kazu nema hleba brez motike kao u skupstini. Oladi!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here