Privatna arhiva

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podneva u glavnom gradu Hrvatske.

Hapšenje je usledilo, kako saznaje “Jutarnji list”, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju poternice je, kako saznaju, neprimerena prepirka od utorka u porodičnoj kući njene majke.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka.

Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu. Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, posle ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji.

Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i druge povrede. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina u razmaku od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, privedena na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice prema mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj “preti” prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje.

3 COMMENTS

  1. Severina je inače koristila i košnicu pčela kada je napala sestru, kažu neimenovani izvori…. 🙂

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here