Uhapsili novinara tokom izveštavanja

0

Pitali ga za pasoš, a onda ga priveli
 

Dok je Votson voditelju u studiju i gledaocima objašnjavao šta se događa pojavio se neimenovani čovek u civilu koji mu je tražio pasoš. Za nekoliko sekundi stiglo je još nekoliko osoba, za koje se naknadno ispostavilo da su policajci. Oni su okružili Votsona i njegovu ekipu i odgurnuli ih sa mesta na kom su izveštavali.

 

Pomenuti čovek u civilu ponovo je od Votsona tražio pasoš, pa je novinar izvadio akreditaciju i rekao da mu je to dozvola za izveštavanje.

 

Votsona su zatim odvukli van kadra, a poslednje što je uspeo da izgovori jeste: ”Mislim da nas privode”. Posle toga je dodao da ga je neko udario, a onda je slika postala crna.

 

 

Kasnije je na Tviteru objavio da je policija njega i ekipu držala oko pola sata kao i da je posle svega dobio izvinjenje policajca koji ga je, kako kaže, nogom udario u zadnjicu.

 

”Turski policajac je tražio moj pasoš. Novinarska akreditacija koju je izdala premijerova kancelarija nije mu bila dovoljna, jer je naveo da postoji mnogo falsifikata”, napisao je Votson na Tviteru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here