Pixabay.com
Ilustracija

Vremenska prognoza za nedelju, 16. januar.

Vreme u Srbiji

Ujutro i pre podne mraz, mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde u Vojvodini zadržati veći deo dana. U ostalim krajevima tokom dana pretežno sunčano.

Vetar slab, promenljivog pravca. Tokom noći se očekuje umereno naoblačenje, a vetar će u Timočkoj Krajini biti u pojačanju.Najniža temperatura od -10 do -1, a najviša od 0 do 8 stepeni.

Vreme u Beogradu

Ujutru mraz, magla i niska oblačnost, koja se može zadržati i pre podne a u toku dana pretežno sunčano. U toku noći umereno naoblačenje, a vetar će biti u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od -7 do -2, a najviša dnevna oko 6 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

U ponedeljak ujutro biće mraz a u toku dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Uveče i u toku noći u svim krajevima će biti prolazno naoblačenje s kišom i snegom uz umeren i jak severozapadni vetar.

Narednog dana, u utorak, će doći do delimičnog razvedravanja i slabljenja vetra. U sredu ujutro mraz, a tokom dana pretežno sunčano.

U četvrtak naoblačenje s kišom i snegom. Od petka do kraja sedmice hladno, ujutro umeren i jak mraz, a danju promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnim snegom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here