Ukrajina: Bez gripa na dečjoj “Evroviziji”

0

Kovač, koja je i urednik Muzičkog programa Radio televizije Srbije (RTS), rekla je u Ministarstvu dijaspore prilikom prijema petočlane grupe "Ništa lično", koja će našu zemlju predstavlajti na tom takmicenju, da je javni servis preduzeo sve vanredne mere da zaštiti naše predstavnike na ovom događaju.

"Roditelji dece, starosti od 11 do 15 godina, takođe su dali pisanu saglasnost", rekla je ona, dodavši da će deca biti pod pratnjom 24 sata i da su hotel u kome će biti smešteni, kao i Arena u kojoj će biti takmičenje, proglašeni za specijalne zone.

Anica Cvetković pevaće pesmu "Onaj pravi" na takmičenju u Kijevu

RTS je organizator ovog takmičenja u našoj zemlji i koorganizator u Ukrajini", istakla je Kovač i dodala da dečija "Evrovizija" podrazumeva ravnopravnost svih 13 zemalja učesnica u organizaciji, finansiranju i kreativnoj realizaciji.

Državni sekretar Ministarstva za dijasporu Miodrag Jakšić primio je naše predstavnike na dečjoj pesmi "Evrovizije" i tom prilikom im uručio zastavu Srbije da je sa ponosom pokazuju, poželevsi im da postignu dobar rezultat i steknu nove prijatelje.

"Ministarstvo ima nameru da pozove naše ljude u dijaspori da putem SMS poruka glasaju za naše predstavnike", rekao je Jakšić .

Bend "Ništa lično" predstavljaće našu zemlju sa pesmom "Onaj pravi", za koju je muziku napisao Aleksandar Graić, koji sa vokalom grupe Anicom Cvetković potpisuje i tekst kompozicije.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here