EPA-EFE
Krimski most

Zamenica ukrajinskog ministra odbrane Hana Maljar potvrdila je danas da je Ukrajina izvršila napad na Krimski most u oktobru 2022. godine.

“Prošla su 273 dana od prvog udara na Krimski most kako bi se omela ruska logistika”, napisala je Maljar na društvenoj mreži “Telegram”.

Šef Ukrajinske bezbednosne službe Vasilij Maljuk indirektno je potvrdio odgovornost specijalne službe za napad na most, podseća ruska novinska agencija Tass.

2 COMMENTS

  1. Ukrajina priznala, hahahahaha. Pa to se znalo od prvog momenta. Kad ce Rusija priznati dizanje brane u zrak?

  2. cutis, citis, a kad kazes onda kazes malo al mnogo glupo…kako bre to vi sto kampujete na internetu sve znate odmah, a najcesce i u napred? nikad vidli ni Rusiju ni Ukrajinu, a znate svaki metak koj je tamo ispaljen?? Ljudi gledajte malo vise svoja posla, resavajte svoje muke a tudje i tak niste u stanju pa bar ne laprdajte o njima, ili vam mozda tako lakse kad neko ima veze muke od vas samih??? Pa Amerika je javno objavila da je kongres odobrio preko 50mlrd za rat u ukrajini, i da nikad jeftinije nisu ratovali, a naravno ginu ukri uvuceni do zadnjeg u tudje interese. Jedino nejasno do danas je zasto Rusija nije odavno digla celu Ukrajinu u zrak, vrv se plasi opsteg rata gde bi sama bila protiv 5 x brojnijeg neprijatelja i onda nema izbora sem da baca uranijum ali i da sama bude gadjana…nesto istorija govori da je 2.sr stao tek kad je Amerika bacila atomku na Japan, pa da ne bude isti recept ponovljen?? A tebi je glupavom nesto jos i smesno, nvrv kakav svet zivi i trosi vazdug i vodu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here