Umalo od gotovog veresija

0

Ovde potpisEfikasno: Momenat sa meča KE Srbija 08
 

Iako to rezultat ne pokazuje, srpski tim je od početka bio nadmoćniji, mada su prvi poveli gosti i to u 11. minutu iz jedanaesterca, koji je arbitar pravedno dosudio.

 

Potom su puleni trenera Branka Cvetkovića nastavili da jurišaju ka protivničkoj mreži, što je nagrađeno pogotkom u 35. minutu preko Miloša Andrejića. Samo dva minuta kasnije naš tim dolazi u vođstvo, a strelac je bio Denis Halilović.
 

Koturović postao tata

Ovaj put, što je retkost u dosadašnjem prvenstvu, sudijska trojka bila je na nivou i stvarno u ulozi nepristrasnih delioca pravde.

– Ovo je bila super utakmica sa mnogo golova. Pohvalio bih igrače na dobroj partiji. Pojedine greške se moraju ispraviti za ubuduće, kako se ne bi dešavale, pre svega u vezi koncentracije i discipline – rezimirao je trener Cvetković i iskoristio priliku da čestita Nedeljku Koturoviću rođenje deteta i odličnu igru začinjenu golom.

U drugom poluvremenu, igra srpskog tima je pala, ali i dalje je KE-Srbija 08 bila bolja. To se odražava i na rezultat, pošto u 51. minutu vođstvo povećava Andrejić svojim drugim pogotkom. Zatim se odličnom akcijom u golgetere u 73. minutu upisuje Nedeljko Koturović. On je, sa svoje pozicije beka, pretrčao do protivničkog šesnaesterca i, posle duplog pasa sa Bobanom Ilićem, matirao golmana gostiju. Potom dolazi do lošije faze KE-Srbija 08 koja otvara šansu rivalu, koji u 89. minutu smanjuje, a u nadoknadi vremena čak dolazi i do trećeg gola!

Inače, treba dodati da je protivnički tim imao ukupno dva penala, od kojih je jedan realizovao, a drugi je odlično odbranio golman Dalibor Grujić, glavni oslonac u timu koji ima odlične kvalitete. Takođe, ne treba zaboraviti da je KE-Srbija 08 imala još tri stopostotne šanse, koje su ostale neiskorišćene, tako da je pobeda mogla biti još ubedljivija.

KE-SRBIJA 08: D. Grujić, A. Grujić (Veselinović), Kose, Stojanović, Koturović (Marko Kostić), Stojaković, Halilović, Ilić, Anđelić, Zečević, Andrejić (Milorad Kostić).
Posle ovog trijumfa KE-Srbija 08 se nalazi na šestom mestu, sa tri pobede, četiri nerešena i dve izgubljena meča. Sledeći duel KE-Srbija 08 igra u petak u 19,30 sati protiv Hiršteten na stadionu NjFV-Hirsćstetten.

A, "rezervisti" KE-Srbija 08 nisu bili tako uspešni i remizirali su 1:1 (1:0) protiv drugog sastava Red Star Penzinga.
 

Mladi se raspucali

Kada je reč o podmlatku i on je bio uspešan proteklog vikenda. Ekipa ispod 18 godina igrala je nerešeno protiv vršnjaka Mariahilfa – 0:0.
Tim ispod 16 godina nadigrao je Mariahilf sa 11:0 (7:0), ekipa ispod 12 godina pobedila je sa 3:1 (2:1) i sastav ispod 11 sa 7:6 (2:5).
Najuspešniji tim podmlatka u ovoj sezoni, ekipa ispod 13 godina, nastavlja da pobeduje, iako ovaj put samo jednocifreno, i pobedila je Mariahilf sa 3:0 (2:0). Inače, Mariahilf i KE-Srbija 08 do sada su imali isti broj bodova, a sa tri nova naš tim se odvojio od ostatka klubova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here