Beta / Miloš Miškov
Novi logistički centar za velike poslovne mogućnosti

V.d. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, direktor Privrednog društva Mobtel-PTT doo Miloš Ružić i direktor PMC Inženjering doo Saša Ljubinković, potpisali su danas memorandum o saradnji na velikom projektu izgradnje novog poštansko-logističkog objekta za potrebe Pošte Srbije u Zemun polju u Beogradu.

– Uz veliku podršku i razumevanje Vlade Republike Srbije, u neposrednoj blizini našeg logističkog centra u Zemunu biće izgrađen novi logistički centar sa mnoštvom funkcionalnih hala i mogućnosti. Izgradnjom ovog centra, Pošta Srbije će zaokružiti svoje usluge, budući da će pored logističkih, pružati i usluge skladištenja i isporuke robe na adresu. Izgradnja ovog objekta, značajnog za državu Srbiju i njene građane, doprineće dodatnoj modernizaciji i efikasnosti usluga Pošte Srbije, koja je za ovaj projekat izabrala najpouzdanije i najsigurnije partnere i važne aktere u domaćem sektoru, kompanije Mobtel-PTT i PMC Inženjering – izjavio je Đorđević, zaključivši da će izgradnjom novog logističkog centra Pošta Srbije dodatno afirmisati ulogu lidera u ovoj industriji.

Dodao je da Pošta Srbije intenzivno radi na dizanju kvaliteta usluga, kao i na uvođenju usluga koje će građanima u eri digitalizacije biti od velike koristi. Pored daljeg širenja mreže poštinih paketomata, najavio je i uslugu eArhiv koja će omogućiti digitalno čuvanje zapisa za pojedince, privredna društva i državu, kao i eNovčanik koji će građanima omogućiti da plaćanje računa obave digitalno, bez odlaska u poštu.

Memorandumom o saradnji predviđeno je da Mobtel-PTT kao povezano pravno lice, učestvuje u finansiranju izgradnje objekta, čime će ostvariti pravo na korišćenje dela budućeg objekta, dok će PMC Inženjering obezbediti usluge istraživanja i razvoja u oblasti projektovanja i organizacije izgradnje objekta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here