pixabay.com

Da, zaista postoji jedan znak koji je najređi od svih. Saznajte koji.

Postoje neki horoskopski znaci koji su češći od drugih, na osnovu uobičajenih datuma rođenja. Baš kao što postoje najčešći znaci horoskopa, postoje i retki horoskopski znaci – a jedan vazdušni znak je najređi horoskopski znak.

To nije niko drugi do Vodolija, koja uključuje ljude rođene između 20. januara i 18. februara.

– Najmanje je rođenih u januaru i februaru, što Vodolije čini najređim horoskopskim znakom – kaže Lisa Stardast, astrolog iz Njujorka.

Osobine ličnosti Vodolije

Kao najređi horoskopski znak Vodolije su „poznate kao jedinstveni mislioci Zodijaka“, kaže Stardast. Oni se takođe smatraju „inovatorima i začetnicima novih perspektiva“.

Pored toga što je najređi horoskopski znak, ono što ovaj znak izdvaja od ostalih 11 znakova Zodijaka je to što je „poznato da su vodeni deo vazduha“, kaže Stardast. To ih čini „logičnim i intuitivnim“.

Takođe, „imaju sposobnost da vide kuda ide čovečanstvo i da naprave korake ka tome da napreduju“, kaže Stardast.

Koji znaci su kompatibilni sa Vodolijom?

Kada je u pitanju kompatibilnost sa Vodolijom, Stardast kaže da ovi znaci imaju tendenciju da privlače druge vazdušne znake.

– Blizanci i Vaga imaju tendenciju da budu najkompatibilniji sa Vodolijom, zbog činjenice da su u stanju da obrađuju svoja osećanja kroz komunikaciju i misao – objašnjava astrolog.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here