EPA/Ray Acevedo
Rafael Nadal

Rafael Nadal trebalo bi da se vrati na teren početkom sledeće sezone, a Boris Beker, proslavljeni nemački teniser, veruje da to neće biti povratak u kom će “Bik sa Majorke” igrati prva ili druga kola, već će ići ka titulama.

Poslednji meč Rafael Nadal odigrao je još na Australijan openu kada je izgubio od Mekenzija Mekdonalda, posle čega je objavio da će se od povrede kuka oporavljati do kraja godine. Iako je uz to naglasio da će sledeća sezona biti ujedno i njegova poslednja u karijeri, Boris Beker veruje da će ona biti krunisana titulom.

– Nadal je idol svima. Milioni navijača širom sveta žele da ga vide ponovo na teniskom terenu, a ne na konferencijama za novinare, gde izjavljuje da možda više neće moći ponovo da igra. Verujem da se nikada ne bi vratio ako ne vidi da ima šansu. Dakle, ne vraća se da igra prvo ili drugo kolo, već da osvaja turnire – rekao je Beker.

Legendarni Nemac veruje da će Nadal ciljati Olimpijske igre za koje će morati da se pomuči da bi se kvalifikovao.

– Njegov krajnji cilj će uvek biti Pariz, verovatno i Olimpijske igre, koje će se igrati na šljaci Rolan Garosa – istakao je Beker.

Svestan je, međutim, bivši trener Novaka Đokovića da Rafin povratak neće teći glatko.

– Početak je težak. U početku će primati udarce, onda idu februar, ako ostane zdrav, mart i april, kada je sezona na šljaci. Onda će imati svojih 10, 15 mečeva. Nikada se ne bih kladio protiv Nadala na šljaci – zaključio je Beker.

4 COMMENTS

  1. Vero,vatno ti zatvor poremetio razum, ili mozda pokusavas da se priblizis Nadalu, razlog svi znaju, BESPARICA je neizdrziva.

  2. Хајде , одавно се нико није чапо по ушима , носу и гузици.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here