Uradite “ovo” i sigurno neće ostati ravnodušan

0

Pokrenite akciju, skinitr se prvi, preuzmite kontrolu i vaš muškarac sigurno neće ostati ravnodušan
 

SKINITE SE PRVI
Iskoristite trenutak kad on nije u sobi i skinite se sasvim, pa ga tako iznenadite. Ili sačekajte da legne, pa se skinite pred njegovim očima i uvucite se ispod pokrivača. Ili ga sačekajte goli ispod pokrivača – tako će ga posebno uzbuditi iznenadni dodir vaše kože i to što će rukama otkriti da ste goli.

 

 

SATEN, ČIPKA I VEZIVANJE OČIJU
Sigurno ste do sada nosili seksi veš kako biste ga više uzbudili, ali da li ste probali da mu pri tom i oči vežete? Kada su oči vezane, druga čula su izoštrena. Što je materijal veša nežniji i kvalitetniji, više će ga uzbuditi prelaženje rukom po njemu.

 

PREUZMITE KONTROLU
Budite dominantni u bilo kom vidu koji vam pada na pamet. Velika većina muškaraca to voli. Recite mu šta želite da radi, a ako vas ne posluša, ošamarite ga – samo nemojte biti previše grubi i nemojte nastavljati ako on ne pristaje na igru.

 

 

UHAPSITE GA
Ako imate lisice, iskoristite ih. Ako nemate, možete upotrebiti šal, konopac ili njegovu kravatu da mu svežete ruke ili da ga zavežete za krevet. Jednom možete da vežete samo ruke, a drugom prilikom i noge, tako da nema puno prostora da se kreće. Tako možete da upravljate svime, da odlažete penetraciju i podešavate sve kao da vam odgovara.

 

PRIČAJTE PRLJAVO
Ne morate da koristite lascivne reči, ali možete da mu otkrijete svoje fantazije i prepričate detaljno i senzualnim glasom ili sasvim prirodno, stidljivo, kako se i osećate dok to pričate.

 

POZA „34 I PO“
Samo mu sedite na lice dok leži na leđima, sa gaćicama ili bez njih. Dok vas zadovoljava jezikom, možete ga uhvatiti za penis, ali ne morate, samo se ne spuštajte u 69. Ubrzavajte tempo, uzdižite se i spuštajte, radite ono što vam prija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here