Instagram
Ksenija Knežević

Ksenija Knežević, pevačica i članica grupe “Huriccane”, i glumac Pavle Mensur, sin proslavljenog glumca Irfana Mensura, otpočeli su ljubavnu romansu nakon što su oboje okončali dugogodišnje veze.

Kako navodi magazin Story, Ksenija i Pavle ludo su zaljubljeni jedno u drugo, ali su svoju ljubavnu romansu donedavno krili od javnosti.

Prvi susret Ksenije i Pavla bio je odlučujući, kako se navodi, glumac se pevačici udvarao na džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na “Music Week” festivalu.

Ksenija je nakon pet i po godina veze raskinula sa, sada već bivšim dečkom, Nikolom, dok je Mensur okončao dvoipogodišnju vezu sa koleginicom, glumicom Ivanom Zečević, sa kojom je i živeo zajedno.

1 COMMENT

  1. Koliko su iskompleksirane te nase devojke,i koliko im nedostaje po svaku cenu medijske paznje ,to je prosto neverovatno!Ustvari sa tim fenomenom bi trebalo da se bave psiholozi i psihijatri!Svuda u svetu ljudi,pogotovo javne licnosti cuvaju daleko od javnosti svoj privatni zivot i intimu,dok kod nas zovu novinare da ih obaveste sa kim su u vezi,kakav im je stan,koji auto voze,itd itd !Jadno,bedno,i zalosno…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here