EPA/Boris Pejovic

Nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu, glavni urednik „IN4S“ Gojko Raičević pušten je iz pritvora, u kojem se nalazio od sinoć.

On je po izlasku sa saslušanja kazao da je ovdje nesumnjivo reč o zaveri policije, sudstva i Tužilaštva, kojom koordinira američka ambasada i istakao da nije slučajno što su baš juče uhapšeni on i urednik „Borbe“ Dražen Živković. To je, kako je kazao, najavila i otpravnica poslova iz ambasade SAD u Podgorici Džudi Kuo, koja je neizostavan faktor nekih medija, koji su već juče crtali mete i odredili koje su to krivične odredbe.

– Nakon hapšenja mlade koleginice Anđele Đikanović, ja sam svojim prijateljima rekao, sledeći sam ja, kao što njeno hapšenje nije bilo slučajno, ništa nije slučajno, jer je tu „super“ NATO antihibridni tim sa raznoraznim forenzičkim metodama, koji sa određenim analitičarima iz Srbije crtaju mete portalu IN4S – rekao je Raičević.

Raičević je dodao da je o vesti zbog koje je priveden i pritvoren o eksploziji u vili „Gorica“ dobio potvrdu od dva različita izvora i da je i pored toga oprezno na kraju naslova stavljen i znak pitanja i da je nakon objavljenog demantija UP i to objavljeno, pa je u tom smislu ispoštovan novinarski standard.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime