MTEL Global
Serija "Kalkanski krugovi 3"

Nakon što su osvojile gledaoce i kritiku, prve dve sezone serije “Kalkanski krugovi” uspešno su otvorile put za treću sezonu, koja sa sobom donosi još više zagonetki, uzbudljivih događaja i neočekivanih preokreta u radnji.

Novu sezonu naši ljudi u inostranstvu mogu da gledaju na Superstar kanalu koji se nalazi ekskluzivno u MTEL TV paketima.

S nestrpljenjem iščekivana treća sezona biće premijerno prikazana 30. marta, a epizode će se emitovati svakog vikenda od 21 čas.

Okosnica nove sezone je dolazak Miroslava Spasića u Dol, čime se unosi nemir i pretnja mirnom životu njegovih stanovnika. Spasić, okružen svojim pristalicama, teži da zavlada Zabranom i iskoristi njegove skrivene sile za ostvarenje svojih ambicioznih planova. Nasuprot njemu, Miona i Velibor, uz podršku ostalih stanovnika Dola, odlučno se suprotstavljaju ovoj pretnji, spremni da brane svoje domove i čuvaju tajne Zabrana od zloupotrebe.

Treća sezona biće posebno emotivna jer je Žarko Laušević odigrao svoju poslednju ulogu. U seriji glume i Vojin Ćetković, Nina Janković i Paulina Manov, a uvode se i novi, intrigantni likovi koji će dodatno obogatiti već složenu radnju serije.

Produkcijski tim, pod vođstvom Đorđa Milosavljevića, obećava epsko finale koje će rasplesti brojne misterije i odgovoriti na pitanja koja su mučila gledaoce tokom prethodnih sezona, te time pružiti zadovoljavajući zaključak sage o Zabranu. Pozivamo gledaoce da se pridruže u ovom finalnom sukobu za sudbinu Zabrana.

Ne propustite premijeru treće sezone “Kalkanskih krugova” na Superstar kanalu, ekskluzivno dostupnom u MTEL TV ponudi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here