Uspeh je što sam ostala normalna

0

– Pored koncerata koje radim po inostranstvu, pripremam novi album i neću menjati ekipu. Nastavljam saradnju sa Aleksandrom Perišićem Romarijom i Marinom Tucaković, a na albumu će biti španskih, arapskih, grčkih i ruskih pesama – najavljuje Dara.

 

Dara Bubamara

Za koju izdavačku kuću ćete objaviti album?
– Ne znam da li će to biti "Grand" ili PGP, zavisi od toga ko ponudi bolje uslove.


Karijeru ste započeli pre 20 godina. Da li vas je i koliko slava i popularnost promenila?

– Slava me uopšte nije promenila, čak mislim da sam previše skromna za pevačicu, posebno kada vidim kako se drugi ponašaju, a nemaju nikakvog pevačkog kvaliteta. Najveća stvar na estradi je ostati normalan u glavi. Ovo je sada ludo vreme, svi su nerealni i jako sam srećna što sam ostala normalna i obična.

Kako provodite slobodno vreme?
– Živim u Parizu, ali sam u poslednje vreme sve češće u Novom Sadu. Kad nisam na sceni i kad nisam Dara Bubamara, svaki slobodan trenutak provodim sa detetom u šetnji parkom i pokušavam da živim kao sav normalan svet, koliko je to moguće.

 

Proširenje porodice

Imate sina Konstantina, da li planirate proširenje porodice?
– Moj suprug bi želeo troje dece, a ja sam, ipak, za još samo jedno. Neka sledeća bude ćerka, ne bih se bunila. Mada, iskrena da budem volela bih da imam dva sina – kaže Dara.

Sa kime se družite od kolega sa estrade?
– Moje kolege su uglavnom u Beogradu, a ja u Novom Sadu, pa se zato i ne družimo mnogo. Najviše volim Cecu Ražnatović, ona je velika zvezda. A, bila mi je i na svadbi. Jedino sa njom imam bliži kontakt.

Da li je tačno, kao što se priča, da ćete uskoro uraditi modnu kolekciju za decu u saradnji sa čuvenim Žan Pol Gotjeom?
– Ta ideja postoji, ali ništa konkretno nije dogovoreno. To je bilo jedno ćaskanje uz kafu sa Gotjeom i njemu je bio simpatičan moj nadimak Bubamara koji na francuskom zvuči baš kao ime za dečju kolekciju.

 

Ali, za sada, nema nikakvog konkretnog dogovora. Pojedini mediji u Srbiji preneli su to kao gotovu stvar, ali je sve samo na nivou ideje i "glasnog razmišljanja".


Najavljivali ste i inostranu karijeru, saradnju sa poznatim francuskim muzičarima. Dokle ste stigli s tim?

– U pripremi je inostrana karijera i do kraja godine trebalo bi da snimim tri pesme. Jedino što mogu da kažem, za sada, je da će sve pesme biti na engleskom jeziku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here