Denver Nagetsi pobedili su Čikago Bulse  118:112, a Nikola Jokić odigrao je odličan meč sa 39 poena.

Ekipa iz Kolorada preskočila je Golden Stejt Voriorse i sada se nalazi na sedmom mestu Zapadne konferencije, iza San Antonia i Portlanda.

– Bili smo pomalo smotani, mislim da sam hteo da budem agresivniji, da promenim ritam. I uspeo sam u tome, to mi je bilo na umu. Mislim da su rivali samo prestali da me udvajaju ili su to činili sa ogromnim zakašnjenjem. Zato sam igrao jedan na jedan u poslednjoj četvrtini, nemam nikakav ustaljeni ritam po kojem igram tokom susreta –Nikola Jokić.

Trener Majkl Maloun je na odvojenoj konferenciji govorio o tome koliki je Tim Dankan imao uticaj na igru u NBA ligi, a sam Nikola Jokić ističe da je čuveni igrač San Antonija i njemu bio jedan od uzora.

– Mnogo me je insiprisao, ne samo pre nego što sam došao ovde, već i u poslednjih nekoliko godina. Često gledam njegove snimke, na koji način on igra… Uostalom, igrao sam protiv njega i uvek kažem da mi je on dao najlakših 20 poena ikada. Kao da nisam bio na terenu, a to je bila njegova poslednja sezona. Mogu samo da zamislim kakav je bio na vrhuncu. Mislim da je u svakom trenutku znao šta radi, kako da manipuliše odbranom rivala. Pravi je uzor – rekao je srpski igrač.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime