Uvek u mislima dobrotvora

0

NIJE ZABORAVLJEN: Aleksandar Golijan

Da anonimni donator iz Ferare u Italiji ne zaboravlja štićenike Humanitarnog mosta, potvrdio je nedavno, kada je poslao novčane darove posredstvom Redakcije "Vesti" za četvoro nevoljnika. Od ukupno 100 evra, po 25 evra namenio je 21-godišnjoj Aleksandri Gušić, povratnici iz izbeglištva u Srbiji u Radmanovac kod Vojnića na Kordunu, i mališanima Aleksandru Golijanu iz Han Pijeska, Aleksandru Smukovu iz sela Dobrinaca nadomak Rume, kao i starini Stevi Podunacu iz Gornjih Garevaca kod Prijedora.
Dva priloga već su se našla u rukama onih kojima su namenjena, poput Aleksandra Smukova i Steve Podunavca, o čemu smo već pisali.
Narednih dana, preostali delovi donacije, pronaći će i put do skromnog i dobrog đaka, 12-godišnjeg Aleksandra Golijana, koga je ozbiljna bolest je ophrvala još u devetom mesecu života kada je otkriven težak oblik poremećaja metabolizma. Baš kao i do mlade Aleksandre Gušić, koja je ostala bez oca i velikog životnog oslonca. Tom prilikom, saznaćemo i kako su ovaj mališan i devojka, kao i šta ima novo kod njih. Sve to ćemo verno zabeležiti, kako bi njihov dobročinitelj, koji ih nije zaboravio, bar na taj način mogao da podeli njihovu radost.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here