Uvek u mislima dobrotvora

0

Nije zaboravljen: Aleksandar Golijan

Od ukupno 100 evra, po 25 evra namenio je 21-godišnjoj Aleksandri Gušić, povratnici iz izbeglištva u Srbiji u Radmanovac kod Vojnića na Kordunu, i mališanima Aleksandru Golijanu iz Han Pijeska, Aleksandru Smukovu iz sela Dobrinaca nadomak Rume, kao i starini Stevi Podunacu iz Gornjih Garevaca kod Prijedora.

Dva priloga već su se našla u rukama onih kojima su namenjena, poput Aleksandra Smukova i Steve Podunavca, o čemu smo već pisali.

Narednih dana, preostali delovi donacije, pronaći će i put do skromnog i dobrog đaka, 12-godišnjeg Aleksandra Golijana, koga je ozbiljna bolest je ophrvala još u devetom mesecu života kada je otkriven težak oblik poremećaja metabolizma. Baš kao i do mlade Aleksandre Gušić, koja je ostala bez oca i velikog životnog oslonca.

 

Tom prilikom, saznaćemo i kako su ovaj mališan i devojka, kao i šta ima novo kod njih. Sve to ćemo verno zabeležiti, kako bi njihov dobročinitelj, koji ih nije zaboravio, bar na taj način mogao da podeli njihovu radost.

 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here