Sa više od 53.000 posetilaca ova subota bila je tradicionalno najposećenija noć. Ove godine dostigla je sopstveni rekord!

Sa istim entuzijazmom ljudi su se peli na Petrovaradinsku tvrđavu kako bi prisustvovali spektaklu koji je Exit pripremio. Čim su se otvorile kapije egzitaši su pohrlili na mejn stejdž kako bi slušali Buč Kesedi, ali pre svega kako bi zauzeli mesta za kultni bend Van Gogh i za sve ono što dalje sledi.

Obučeni u šljašteća odela i sa perikama na glavama, Van Gogh je ozbiljno razdrmao kukove masi. Prskao je masu, polivao se vodom, a u jednom trenutku i izveo mališana iz mase na binu kako bi njih dvojica skakali.

Refren za refrenom, hit za hitom, publika u transu, skače, peva, igra…

Greta Van Fleet

Nakon energičnog nastupa beogradskog rok benda, na scenu izlazi Tom Voker, pevač anđeoskog glasa i autor jednog ozbiljnog hita – “Leave a Light On”.  Pevač se zahvalio publici što se okupila u tako velikom broju i naglasio tokom svog nastupa da je “prvi put u Srbiji i da je fantastično”. Međutim, mladi pevač je imao i jednu i te kako ozbiljnu poruku.

On je pozvao ljude da žive čisto i bez narkotika!

Koncert je otvorio pesmom “Angels”, a onda je prosto krenuo hit za hitom.

Skepta na Main Stage-u

Publiku prepune Addiko Fusion bine na noge je digla proslavljena Bassivity Showcase ekipa – Fox, Surreal, Senidah i Sara Jo, a žestoki program upotpunili su i rap šefovi Frankie Kontra Indigo i world music majstori Kal.

IAMDDB

Energije nije manjkalo ni na Cockta Beats bini uz neodoljive Black Serbs sa kojima je publika u glas pevala “Ballin Like Jokic”, te specijalni nastup jutjubera Baka Prase.

Jedan od zasebnih brendova unutar Exita je i čuveni izlazak sunca nad mts Dance Arenom koji je publika doživela uz svetskog di džej maga Solomuna koji je uz svoje goste i jednim od vodećih di džej dueta Tale of Us, napravio pravu šestočasovnu rapsodiju i doneo zvuk Ibice u spektakularni amfiteatar mts Dance Arene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here