Superstar TV
Gordan Kičić i Voja Brajović u seriji "V efekat"

Ono što do sada nije viđeno u domaćem serijskom programu očekuje nas u novoj hit seriji “V efekat”, zajedničkom projektu produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije.

Prva epizoda serije biće emitovana u subotu, 10. februara od 21 čas na kanalu Superstar u okviru MTEL TV paketa, a predviđeno je da svih osam epizoda budu emitovane vikendom u isto vreme.

Reditelji serije su Đorđe Marković i Gordan Kičić, a pored režije, Gordan Kičić će se pojaviti i u ulozi glumca Vladana Vidovića. Scenario potpisuje dvojac Đorđe Milosavljević i Maja Todorović, scenaristi nekoliko hit serija i filmova.

Radnja serije dešava se u pozorištu, a ime serije je u spomen na Bertolda Brehta, jednog od najznačajnijih dramaturga 20. veka. On je osmislio tzv. Fau (V) efekat – faktor otuđenja, gde se glumci distanciraju od teksta i kao da sa strane igraju predstavu bez nekih emotivnih katarza. U isto vreme to je postupak preispitivanja, iznalaženja alternativa i kritičkog posmatranja cele priče kojom tera gledaoce da ne budu pasivni posmatrači, već da analizirajući činjenice budu aktivni učesnici.

U ovoj priči koja je mešavina trilera i drame, pratićemo moderno pozorište koje se priprema za premijeru predstave “Slučaj Bertolda B.”, starog pozorišnog hita iz osamdesetih godina prošlog veka.

Predstava se priprema nakon velikog finansijskog skandala koji je potresao pozorišnu scenu, a u iščekivanju premijere, glumci dobijaju anonimne pretnje.

Svetlana Šorga (Milica Janevski), iskusna inspektorka policijske uprave u Beogradu pokušaće da istraži i reši ceo slučaj.

Ne znajući za zakulisne radnje, premijera predstave pobuđuje veliko interesovanje publike u kojoj su važne zvanice, novinari, pozorišni kritičari i ministar kulture Miroslav Vidović (Voja Brajović), čiji sin Vladan Vidović (Gordan Kičić) igra glavnu ulogu.

Sve obećava spektakl. Predstava se odigrava uspešno i biva nagrađena gromoglasnim aplauzom, ali onda nastaje tajac.

Glavni glumac umire na pozorišnim daskama dok je u okviru svoje uloge u predstavi izvodio scenu samoubistva. Da li je ovo samoubistvo, nesrećan slučaj ili ubistvo, ostaje da se istraži.

Iskusna inspektorka Šorga biće na mukama da reši ovaj slučaj, a komplikovani odnosi, intrige i laži među pozorišnim svetom, zakomplikovaće celu priču.

Brojnu ekipu čine poznati glumci: Radovan Vujović (inspektor Žarković), Jelena Đokić (Vesna Vidović), Pavle Mensur (Kosta Lutovac), Jovana Gavrilović (Darija), Izudin Bajrović, Nada Šargin (Nadežda), Radoje Čupić (Pejak), Dubravka Duda Kovjanić (Tina), Petar Benčina (Ljuba Davidović), Miloš Đorđević (Dragan Predić), Aleksandar Srećković (Slaviša Sokolović), Mladen Andrejević (Paunović), Bojana Stefanović (Rada), Milica Trifunović (Verica), Anđelika Simić (Gorica Marčetić), Miodrag Miki Krstović i mnogi drugi.

Ne propustite premijeru ove uzbudljive serije! Subota od 21 čas na kanalu Superstar koji je dostupan u okviru MTEL TV-a. Iskoristite sjajnu MTEL ponudu: Gledaj 6 meseci po ceni tri – akcija “Plati 3, gledaj 6 meseci”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here