pixabay.com

VAGA

Posao

Pređite sa reči na dela. Iako imate dosta obaveza rasporedite sve da ispoštujete rokove. Napravite plan rada. Sve će ići sporije tokom celog decembra. Imate dosta pametnih ideja kako da promovišete sve što radite da biste imali povećanu zaradu. Sada se reči pretvaraju u dela, ne odustajte.

Ljubav

Dobro se osećate u vezi ljubavi i želite da nađete neku osobu sa kojom ćete da budete u stabilnoj vezi. Bitno da je komunikativna. Ipak, razmislite da li je možda već znate, možda je iz kruga prijatelja. Ako ste zauzeti, konačno će doći do toga da vam prija vreme provedeno sa partnerom, a da ne morate nigde da idete i da ne mora ništa bitno da se dešava. Važna vam je sigurnost.

Zdravlje

Odlično će se osećati tokom celog decembra.

ŠKORPIJA

Posao

Prva polovina meseca je dobra za posao, ali od treće nedelje decembra će se energija usmeriti samo na privatni život. Zato bi bilo pametno da se fokusirate na posao, da sve što pre završite. Radite sa mlađim osobama jer će tako da vam bude lakše. Veoma ste izdržljivi, a novi projekti vas samo podstiču da budete bolji u svemu što radite.

Ljubav

Romantični ste i raspoloženi za vezu. Slobodni, možete da uploviti sa nekom osobom u vezu, ali možda to na kraju ne bude tako ozbiljno. Najbolje bi bilo da uživate ako vam je zanimljivo. Zauzeti, važno je da se nešto dešava. Provedite više vremena sa partnerom i poradite na strastima. Ne dopustite da vam bude dosadno jer to može da vam bude jedini problem.

Zdravlje

Bavite se sportom.

STRELAC

Posao

Veoma ste vredni. Komunikativniji ste nego inače. Nećete se više nervirati jer možete da očekujete povećan priliv novca. Napredak je moguć i konačno neće više biti nikakvih prepreka ka vašem uspehu, posle dužeg perioda. Moći ćete da odahnete i da se posvetite novim poslovima bez problema.

Ljubav

Odlična je komunikacija sa partnerom. Sve je idealno. Ipak, nešto vam nije jasno i niste sigurni u partnerova osećanja. Recite mu šta vas muči da biste sve razjasnili. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku zabavnu osobu. Možete lako uleteti u neku novu vezu ili avanturu. Najbitnije od svega je da je sada je vreme za zaljubljivanje.

Zdravlje

Ne prejedajte se ovog meseca, mogući su problemi sa varenjem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here