Van Gogh Team
Van Gog priredio je šou na Exit stejdžu

Exit groznica koja je danima tresla publiku iz cele Evrope, pretvorila se u temperaturni šok, kada je treće večeri festivala na Glavnoj bini nastupio najveći rokenrol bend u Srbiji – Van Gogh. Na inače visokoj letnjoj temperaturi, intrigantna četvorka je publiku dovela do usijanja!  

Uz po pravilu neobičan stajling koji su, ovoga puta krasile, šarene perike, Van Gogh je izveo pesme sa novog albuma More bez obala: Više te ne volim ko pre, Gotovo je sve, Možda baš sad, ali su posebnu dozu adrenalina publici dali stari hitovi Basna, Anđele moj brate, Ako stanemo gubimo sve, Kolo, Puls, Skačem skači... uz koje je publika doživela pravi muzički trans.
 
Frontmen Zvonimir Đukić Đule je u svom dobro poznatom ekscentričnom maniru izveo neobični performans polivanja vodom, koji je temperaturu u publici doveo do pucanja “žive”.
U umetničkom zanosu nije izostavio interakciju sa publikom, koja je u večeri divlje energije pevala horski dobro poznate hotove kultnog benda.
Van Gogh je i ovim pompeznim nastupom, na obostrano uživanje publike i članova benda, ostavio još jedan trajni zapis u istoriji najvećeg muzičkog  festivala u Evropi.
Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here