VSS/Slobodan Sandić
Uroš Stevanović

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je počela sa pripremama za učešće na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, koje će se održati od 4. do 16. januara.

Selektor reprezentacije Srbije Uroš Stevanović izjavio je da će se momci u hodu okupljati zbog klupskih obaveza.

“Imamo mesec dana priprema da obnovimo i unapredimo stvari na kojima smo radili prošle godine. Treniraćemo u Kragujevcu i Beogradu i imati tri provere, na turniru u Mađarskoj i treninzima sa Hrvatskom i Nemačkom. Posle lakše grupe na EP očekuje nas 1/8 finala protiv nekog od jačih protivnika i to je prvi cilj koji je pred nama”, istakao je Stevanović.

Na spisku su: Branislav Mitrović (Turkvan), Radoslav Filipović (Oradea), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović ( Vuljagmeni), Nemanja Vico ( Primorac), Đorđe Lazić (Breša), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Petar Jakšić (Partizan), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnićki), Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Filip Janković (Radnički), Nikola Lukić (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Marko Radović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan), Luka Gladović (Partizan).

Pored Uroša Stevanovića u stručnom timu su: pomoćni treneri Stefan Ćirić i Darko Bilić, trener za golmane i video analizu Miloš Ostojić, kondicioni trener za rad na suvom i u vodi Dajana Zoretić, doktori Nikola Repac i Ivan Marjanović, fizioterapeuti Vladimir Radović i Aleksa Nikolić , trener za golmane Žarko Petrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here