EPA-EFE/Ettore Ferrari

Prošlog decembra Eletra Lamborgini objavila je da će se venčati sa svojim dečkom, Holanđaninom Nikom van de Valom, poznatijim kao DJ Afrojack.

– Moj najbolji prijatelj me je pitao da se udam za njega. On je najslađi i najvoljeniji čovek koga sam ikada upoznala i jedini koga zaista mogu nazvati čovekom. Svakog dana se osećam tako srećnom što sam upoznala nekog ko ima tako veliko srce kao on i ko još uvek veruje u porodicu. Ljudi obično kažu “kada upoznaš adekvatnu osobu, to osećaš”. Ja to osećam od početka, biće ovo za ceo život – napisala je naslednica porodice Lamborgini.

View this post on Instagram

Nick & Elettra ❤️ 26.09.2020 ??

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Godinu dana posle velike objave, pevačica i manekenka se venčala sa čovekom sa kojim je dve godine u vezi. Veliki događaj održao se na jezeru Komo, na severu Italije, kako su otkrili na društvenim mrežama. Na fotografijama koje su objavili vidi se i vatromet kao i torta na 6 spratova.

Na ceremoniju mlada je došla sa svojim ocem, Torinom Lamborginijem.

Kontroverzna naslednica osnivača poznate marke automobila za svoj veliki dan odabrala je nekoliko haljina, sve sa velikim dekolteom i uske, dok je njen suprug nosio crni smoking klasičnog kroja i belu košulju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here