VB: Ana Bebić izbačena

Prva "bivša" ukućanka: Ana Bebić

 

Ana, s obzirom da se nalazi u siromašnom delu se zbunila jer nije znala kako da izađe, pa je Veliki Brat morao da joj objasni – kroz dvorište, pa dveni boravak i na čuvena vrata.

 

"Spustite loptu, smirite se, ’guštajte’ i smejte jer su vam ostale još samo tri nedelje" bila je njena poruka ukućanima, a Bora je čak i suzu pustio…

 

"Nije svejedno čuti svoje ime da si među prvim nominovanim i iznenadilo me jer nisam očekivala. Očito je da se nisam sa svima baš najbolje zbližila".

 

Za konkurenta Bokija je rekla da je veliki zabavljač i da ga Balkan treba upoznati.

 

"Kada sam čula da je Boki drugi nominovani znala sam da ja idem vani jer je on zaista veliki zabavljač. Drago mi je što ću konačno videti dečka i roditelje, jer su mi oni najviše nedostajali".

 

 

 

Šesti dan u Kući počeo je Alden zahtevom za zdravim životom, odnosno da ukućani ne treba da puše i bogatašima je "ukrao" cigarete zbog čega je VB njegov tim kaznio oduzevši im novi šporet koji su dobili dan pre.

 

S druge strane, ako je verovati ukućanima, leptirići lete na sve strane: Alden je u ispovedaonici rekao da je zaljubljen u Enu i da su leptirići u stomaku, valjda nekakav znak.

 

Golupčići u akciji: Mladen i Anabela

Druge večeri, nakon što je sanjao Anabelu, Mladen je Velikom Bratu rekao da je sanjao Lepu i Eru i da mu se više sviđa Lepa. "Ali, najviše mi se sviđa Anabela", dodao je "na vreme".

 

Ervin je rekao da će od VB tražiti da sve noževe ukloni jer je atmosfera krajnje napeta kod novopečenih bogataša, na šta je Boki odbrusio "da noževe ne planira da koristi u te svrhe i da psihopate treba da idu da se leče".

 

U međuvremenu Era je u ispovedaonici "okrpio" novog kapitena tima.

 

"Anabela je žena sa dva lica. Bacila je oko na ovog ‘siromašnog’ manekena Mladena, a on je fin momak, vaspitan… Već se treće veče nakon ulaska u Kuću sa njim balavila kroz ogradu, a ovamo glumi neko ludilo i sve je kao fina jer je gledaju je ćerke i njen bivši muš, koji je divan čovek".

 

 

 

Za Makedonca Era nije imao ni malo lepše reči: "Ovaj nesvrstani je strašna tračara, sluša šta se priča i onda ode kod žena i priča. On je ljigavac, krme jedno. Ne daj ga Bože u familiji."

 

Makedonac mu u "poverljivom" razgovoru sa Velikim Bratom nije ostao dužan: "Neću ni da promenim ponašanje ni da upadam u diskusije, najbolje je da sve iskuliram. Nemam ja šta da pričam sa ovim Erom".

 

Nakon što je Veliki Brat objavio prve nominacije, Divna se opet roditeljski postavila i rekla da iako nije svejedno, treba ovo sve prihvatiti kao igru.

"Ušao si tu prvi put i nisi svima legao kao osoba", prokomentarisala je Ana Bebić.

 

Boki je ove nominacije uporedio sa Oskarom rekavši da je to pravi odnos snaga, dok je Lepa bila iznenađena što je Boki nominovan je on veliki šoumen.

 

A šoumen je u razgovoru sa svojim "bivšim telohraniteljem" Ervinom analazirio Erin vizuelni identitet.

"Neko ko ima takav špicast nos je ološ. Ma on ne vodi računa o ličnoj higijeni. Prži luk, smrdi!"

 

Veliki Brat je čarke prekinuo novim "skečom". Ukućani su dobili zadatak "Igra memorije", za bogate su se borili Boki i Anabela (11 grešaka), a za siromašne Mladen i Ana (4 greške), i za nagradu su dobili jednu "ulaznicu" za žurku bogatih koju su dali "onom koji će se najviše obradovati Anabeli".

 

A za "golupčiće" Veliki Brat je u ispovedaonici pripremio šampanjac, šlag i jagode, pa su njih dvoje i demonstrirali kako se to jede, što je Anabeli bio prvi put, a repete je bilo i za ostale bogataše, dok se "sirotinja" u nadi da će biti pozvani na žurku doterivala, a prisutvovali su joj kratko i to samo preko žice su nazdravljali čajem!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime