Pixabay.com

Internet stranica za upoznavanje IllicitEncounters.com sprovela je anketu u kojoj je više od polovine ispitanih vegana reklo da imaju polne odnose četiri puta nedeljno, dok je samo polovina onih koji jedu meso rekla da su imali seks tek dva puta u istom vremenskom razdoblju.

Istraživanje je pokazalo da su dve trećine vegana bile spremne za eksperimentiranje u spavaćoj sobi, dok je više od polovine ispitanika koji su jeli meso priznalo da su manji “istraživači” u postelji, prenosi Mirror.

Istraživanje je takođe sugerisalo da se vegani bolje zabavljaju u spavaćoj sobi, sa 84 odsto ispitanika koji su izjavili da su zadovoljni svojim seksualnim životom u poređenju sa 59 odsto onih koji jedu meso.

Dodatno, tek 35 odsto “mesojeda” je sebe opisalo kao “davatelje” u krevetu, u poređenju sa 58 posto vegana.

– Čini se da su vegani majstori zavođenja. Naša statistika ne laže. U svemu zapravo ima i logike jer vegani jedu hranu poznatu po svojim afrodizijačkim svojstvima, poput ginsenga i anisa – rekla je portparolka te stranice.

Prošle godine medicinski eksperiment sugerisao je da su muškarci koji imaju vegansku ishranu možda izdržljiviji ljubavnici te da bi samo jedan obrok bez mesa mogao poboljšati njihove performanse u spavaćoj sobi.

Netfliksov dokumentarac “The Game Changer” uključuje eksperiment koji je vodio američki urolog dr Aron Špic, a kojim se merila potentnost trojice sportista nakon različitih obroka.

Muškarci su jedne noći dobili burito s govedinom koja se hranila samo travom, organskom piletinom ili organskom svinjetinom, a zatim burito na biljnoj bazi koji sadrži protein soje i graška sledeće noći.

Eksperiment se fokusirao na njihove aktivnosti dok su spavali.

Nakon obroka bez mesa, noćno polno uzbuđenje muškaraca trajalo je tri do četiri puta duže tokom noći.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here