youtube/printscreen
Opština Bujanovac

Zamenik predsednika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju skinuo je sa jarbola srpsku trobojku, pa podigao zastavu Albanije.

Incident se prema nezvaničnim informacijama dogodio juče u prepodnevnim satima u selu Končulj koje se inače nalazi na administrativnoj liniji između KiM i centralne Srbije.

Srpska trobojka skinuta je sa jarbola pored spomen obeležja stradalom pripadniku terorističke OVK, a prethodno je sa tog istog jarbola nepoznata osoba skinula zastavu Albanije.

Musliju je čak zaustavio saobraćaj na magistrali kako bi sve to bilo usnimljeno, a snimak se ubrzo pojavio i na društvenim mrežama i izazvao brojne reakcije građana koji zahtevaju hitnu reakciju države, prenosi “Blic”.

6 COMMENTS

  1. Pa ,,gospodin,, nije skinuo Srpsku zastavu vec strgao i bacio.Ovaj siptar izgleda hoce jedno ,,vaspitavanje,,
    Dokle bre vise sa ovom ……m.

  2. Šta će zastava Albanije na teritoriji Srbije (koliko znam može biti samo na ambasadi)? Ko sme da skine zastavu Srbije na teritoriji Srbije? Očekujemo reakciju nadležnih organa. Ko je šiptarskom teroristi izgradio spomenik i ko je odgovoran što isti nije uklonjen? Očekujemo reakciju nadležnih organa. Ako izostane, Boga mi narod će odreagovati, a to nije dobro u jednoj uredjenoj državi

  3. Niko ne sme da ode dole a kamoli skine tu albansku zastavu-kazu da ni nasa policija godinama ne sme tamo a kamoli narod.Mozemo ocekivati novu oruzanu pobunu tamo,kao onu 2001.godine a da li ce onda nasa vojska smeti da reaguje Bog zna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here