Velika beogradska igranka ponovo na Kalemegdanu

0

Dobrodošli ste da đuskate i uživate na Velikoj beogradskoj igranci
 

Prva igranka održana je pred početak leta.

– Cilj je da igranke postanu tradicija, kao što su nekada bile, zatim zabava, druženje u vreme kada smo svi pomalo otuđeni, edukacija mladih promovisanjem kvalitetne muzike, afirmacija bendova i savlađivanje plesnih koraka jer će već na sledećoj igranci biti organizovano takmičenje u plesu. Ideja je da svi gosti nauče bar osnovne korake tvista, svinga i ostalih “zaboravljenih“ plesova. Želja nam je da vratimo romantiku, kibicovanje, zaljubljivanje, koketiranje i vreme kada su džentlmeni morali da se potrude oko dama – kaže Saša Stojanović, glavni organizator manifestacije.
 

Cilj je oživeti neka prošla vremena…

Ulaznica će i ovog puta biti 300 dinara, cene pića sasvim pristojne i korektne, a za muziku će biti zaduženo nekoliko bendova: Johnny and His Rockin’ Tunes (HR), Lucky Cupids (SLO), Nick Loud and The Neon Kings (SRB) i Nick Drag (SRB).

 

Cilj ove manifestacije, koja se odvija pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda, jeste da se ožive neka prošla vremena i događaji kada su igranke na Kalemegdanu bile apsolutni hit našeg glavnog grada. Pored tematske muzike u izvođenju domaćih i stranih bendova, Beograđane će zabavljati i plesne škole.

Dođite na najbolju letnju žurku i pokažite svoje plesno umeće. Dobrodošli su svi koji vole da đuskaju i uživaju u zvucima rokenrola, od dece do seniora koji najbolje znaju kako su nekada izgledale beogradske igranke!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here