Foto: Tanjug/AP
Endi Mari

U utorak u Malagi počinje završni turnir Dejvis kupa, a sada je izvesno da na njemu nećemo gledati legendarnog Britanca Endija Marija.

Nekada prvi teniser sveta odustao je od učešća na pomenutom turniru u Španiji nakon što je doživeo lakšu povredu ramena na treningu ranije ove nedelje.

 

Mediji sa Ostrva prenose da trenutno 42. igrač sveta neće biti dovoljno spreman za četvrtfinale protiv Srbije u četvrtak i da se fokusirao na rehabilitaciju uoči sledeće sezone.

Srbija sa Novakom Đokovićem bi bila veliki favorit i da se 36-godišnji teniser pojavio u sastavu, a sve nade Britanaca sada su usmerene ka Kameronu Noriju, 18. na ATP listi.

Ukoliko selekcija selektora Viktora Troickog preskoči prvu prepreku u polufinalu će se sastati sa boljim iz duela Italija – Holandija, koji je na programu takođe u četvrtak.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se: Kanada – Finska (21.11) i Češka – Australija (22.11).

Polufinalni dueli su 24. i 25. novembra, a finale u nedelju 26. ovog meseca.

1 COMMENT

  1. Marej je najveci prijatelj naseg svetskog br. 1 Noleta Djokovica.On nije Englez hvala Bogu vec Skot.To je velika razika.Skoti su normalan i prijateljski narod.Oni zive pod okupacijom Engleza vekovima

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here