Velika guza, velike muke

0

Reuters/I.N.
Nekad vam smeta, ali više ste navikli na nju
 

Po prirodi niste trapava osoba, ali važom pozadinom ste oborili više stvari nego što biste želeli da priznate. Uuuups!

Kada ste u restoranu ili kafiću, ne usuđujete se da se provlačite između stolova jer ne želite da nekome piće završi u krilu, već uvek idete "okolo".

Dok pokušavate da se uvučete u "skini džins", preznojite se više nego na bilo kom iscrpljujućem treningu na koji odlazite u pokušaju da stešete zadnjicu.

Koliko puta ste proveli večnost u garderobi nekog butika pokušavajući da se uvučete u haljinu koja vam je baš zapala za oko? Uzeli ste broj koji vam odgovara "gore", ali ne i "dole" gde izgleda kao da će haljina eksplodirati svaki čas! Veći broj ne pomaže jer će vam onda haljina u grudima biti velika, i tako se vrtite u krug.

Kada je reč o garderobi, leto vam naročito zagorčava život. Kratke suknje i teksas šortsevi na vašim prijateljicama koje imaju manju guzu izgledaju super, a vi izgledate kao da ste pošli na nastup u striptiz baru.

Helanke i uske pantalone morate da izbegavate jer vam se smučilo odmeravanje na ulici, a posebno vas nervira što morate da nosite duže bluze kako biste sakrili situaciju kada guza povremeno "pojede" donji veš.

Kada u klubu u kojem se nalazite počne neka od pesama koja "slavi" veliku zadnjicu, poput "Anakonda" Niki Minaž, svi vaši prijatelji odjednom prstom pokazuju na vas, kao da ste vi napisali sve te pesme. Zemljo, otvori se!

S obzirom na to da je u poslednje vreme tverkovanje (mrdanje guzom) hit u spotovima, očekuje se da vi "đuskate" bolje od Dženifer Lopez, Bijonse i Igi Azalee zajedno. Kako god, ipak nećete demonstrirati svoje "zadnje umeće" pred svima…

Koliko god da vam je možda iritantna Kim Kardašijan, osećate neku posebnu bliskost sa njom zbog toga što je uspela od "zadnjice" da napravi "kul obline", a njena guza je postala predmet obožavanja mnogih.

Izluđuje vas to što pojedine prijateljice smatraju da je potpuno OK da vas bez razloga, usput, pljesnu po zadnjici. Baš urnebesno smešno, zar ne?

Na kraju, koliko god da vas ponekad nervira, navikli ste na svoju "veliku prijateljicu" i ne biste je menjali ni za šta na svetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here