Regionalna pop zvezda Aleksandra Radović predstavila je album „The Best of Collection“, koji objedinjuje njene najveće hitove, u izdanju za Croatia Records. U prisustvu medija, prijatelja i obožavalaca, Aleksandra je u samom centru Zagreba uživo otpevala „Ljubavi moja“, „Beskrajno“ i „Živeo kraj“, i pozvala sve na svoj prvi veliki solistički koncert u dvorani „Vatroslav Lisinski“ 10. novembra.

Album „The Best of Collection“ objedinjuje Aleksandrine najpoznatije pesme nastale tokom dosadašnje karijere – od „Kao so u moru“ do hitova sa aktuelnog albuma „Carstvo“.

– Od samih početka gradila sam svoju karijeru na kvalitetnoj i dobroj pop muzici. Težak je to put, ali ostajete verni sebi, svojoj ljubavi i svojim emocijama. Kada imate ljude koji su vrhunski muzičari i kada vi date svoj maksimum čovek ne može ostati ravnodušan. – rekla je Aleksandra.

Aleksandrinu promociju obeležilo je veliko interesovanje medija, a istog dana srpska pop diva bila je gošća u najpoznatijem muzičkom šou programu kod voditelja Dalibor Petka na CMC televiziji.

Inače, poznata pevačica uskoro će objaviti i novi album, koji je najavila hit singlom
„Ne volim te“.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime