Crvena zvezda namerava da završi dva velika posla, a rečje o povratku Aleksandra Kataija, bivše “desetke” crveno-belih. 

Tako B92.net, prenosi da je krajnji rok dogovora pomeren usled saznanja da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio pozitivan na koronavirus, ali bi sve trebalo da bude utanačeno u petak.

Tada je zakazan finalni sastanak zastupnika doskorašnjeg člana Los Anđeles Galaksija i čelnika prvaka Srbije. Očekuje se potpis dvogodišnjeg ugovora, sa opcijom na još jednu sezonu, i to uz platu od oko 600.000 evra, saznaje B92.net.

Uporedo, Zvezda radi i na izlaznim transferima Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija i sprema zamenu za njih.

U pitanju je nekadašnji najbolji strelac Superlige Aleksandar Pešić, trenutno član saudijskog Al Itihada.

Arapi su voljni da raskinu saradnju sa Pešićem godinu dana pre isteka, nakon što je procenjeno da nema mesta i to posle pozajmice u južnokorejskom Seulu.

Zvezda je već odradila jedan posao sa istim klubom kada je zimus dovela na pozajmicu Sekua Sanoga, a sada bi zaobilaznim putem do Pešića, odnosno bez obeštećenja. Takođe, već neko vreme je u fokusu Anderson Silva iz Famalikaa, za koga je već otišla ponuda iz Zvezde u Portugal od 600.000 evra.

Ipak, prioritet u ovom trenutku je prostor u napadu. Za sada, crveno-beli su ozvaničili jedan transfer – Srđana Spiridonovića, kojeg su poljskom Pogonu platili 250.000 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here