Dejan Cukić i “Spori ritam” će 11. aprila u Kombank dvorani održati veliki samostalni koncert. Vrhunski muzičari i autori nekih od najvećih hitova srpskog rock’n’roll-a poslednji samostalni koncert u Beogradu su održali pre više od jedne decenije.

Tokom tog perioda nastala je nova “armija” publike koja voli njihove pesme, ali ne znaju ko ih originalno izvodi. Dejan Cukić i “Spori ritam” potpisuju pesme “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”“Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”“Dolazi tiho” i one se nalaze među najslušanijim pesmama koje se puštaju na radio stanicama i redovno sviraju u klubovima. Njihove pesme su iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, ostavile su dubok trag na muzičkoj sceni i zato traju i danas.

Ja zaista uživam u ovome što radim i dalje sam srećan kada izađem pred ljude i zabavljam ih. Zato za mene i bend dugo očekivani samostalni koncert u Beogradu predstavlja veliki izazov, za koji se posebno pripremamo. Kada posle toliko vremena treba da izađemo pred našu staru publiku, a osvojimo i neku novu, trema je velika. Sve iluzije smo “preležali” i svaki nastup dočekujemo kao praznik. Svaki put kada izađem na scenu, natopim tri košulje znojem, a ono što od publike dobijem za uzvrat nosi me do sledeće prilike. Beogradski koncert je samo početak koncertne promocije novog albuma, tako da nas očekuje uzbudljiva godina i puno nastupa”, izjavio je Dejan Cukić.

Cukić i članovi njegovog sastava su muzičari koji su imali sreće da se razvijaju u “zlatno doba” muzičke indrustrije i zato su svoj najnoviji album “Ulica bez brojeva” radili kao na početku karijere. Nisu se trudili da se prilagođavaju novim trendovima. Ostali su svoji i verni kvalitetnom muzičkom izrazu zbog koga i traju kao muzičari više od 40 godina. Na prvo slušanje može da se prepozna njihova autorska i izvođačka zrelost, a prepoznaje se i diskretna zajednička nit koja povezuje sve pesme u priču o njihovom životu.

Na velikom koncertu u Kombank dvorani publici će dati najbolje od sebe i sigurni

su da će sve u sali podići na noge. Karte za beogradski koncert mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na blagajni Kombank dvorane.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here