pixabay.com

Osobe rođene u znaku Raka često se osećaju anksiozno kada su u pitanju promene, ali kada prođe neko vreme i naviknu, sve bude u redu. Zato uvek imajte na umu da promene nisu uvek negativna stvar. Zvezde su Rakovima pripremile sjajne stvari u 2021. godini, ali samo ako budete otvoreni za nove prilike!

Ljubav

Godina počinje i završava se sa Venerom u Jarcu, a to znači da imate priliku da unapredite svoju vezu ili, ako ste sami, da započnete novu, odličnu i harmoničnu. Ako ste do sada imali problema sa partnerom, sve će se u 2021. rešiti. Ako vam je u vezi ili braku već lepo, možete da računate na još veću sreću i harmoniju.

Posao

Saturn i Jupiter poigraće se sa vašom kreativnošću ove godine. Ako imate posao koji uključuje kreativnost, pravi ste srećnik – sve će postati mnogo lakše, sve dok ste disciplinovani. Ako vam je posao monoton, verovatno ćete biti pod većim stresom nego što ste navikli. Projekti će trajati predugo, ako ne nađete način da ih učinite zanimljivijim. Unesite malo zabave u posao i sve će ići mnogo lakše.

Noovac

Od jula do decembra Jupiter će biti u Vodoliji, a to je sjajan period da se fokusirate na svoje talente koji mogu da donesu zaradu. Da biste popravili finansijsku situaciju, moraćete da izađete iz zone komfora i smislite nešto sasvim novo.

Porodica

Od početka godine pa sve do jula, porodični odnosi biće harmonični. Zbog toga ćete želeti da provodite sve više vremena kod kuće. Zajedno sa članovima porodice smišljaćete zajedničke projekte u kojima ćete svi uživati. Ovo je savršen period da sticanje najlepših uspomena.

Zdravlje

Ovo je savršen period da se fokusirate da duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ima jak uticaj na vas tokom cele 2021. godine i ohrabruje vas da poradite na duhovnosti. Pronađite vremena da radite stvari koje obogaćuju vaš duh, čak iako to nisu aktivnosti izrazito spiritualne prirode. Slušajte svoju intuiciju i sigurno nećete pogrešiti.

Lava čeka naporan rad u 2021. godini. Veoma je važno da nađe dobar balans između poslovnog i društvenog života, jer će u tome biti ključ uspeha.

Ljubavni život:

Ako ste u ozbiljnoj vezi, brak je ono što vas čeka u 2021. godini. Ako je tako, najbolje bi bilo da venčanje planirate negde između aprila i septembra. Venera će za to vreme proći kroz razne znakove, dok će u Lavu biti veći deo jula.Sve dok budete radili na poboljšanju komunikacije tokom 2021. godine, vaš ljubavni život neće biti u krizi. Ponekad morate da se stavite u kožu partnera, kako biste uvideli gde grešite i kako biste sačuvali vezu.Ako ste u braku, velike su šanse za trudnoću u 2021. godini.

Karijera:

Ove godine imaćete jedan miran i harmoničan odnos sa kolegama. To će olakšati vaš posao, ali i pomoći vam da poboljšate finansije.Međutim, to što ćete vi biti voljni harmoniji sa kolegama, ne znači da će i oni uvek biti spremni da se slažu sa vama. Poslednje nedelje januara, može da dođe do stresnih situacija.Taj stres koji tada budete osećali, može da se odrazi i na vaš odnos sa kolektivom. Pokušajte da budete mirni te poslednje nedelje januara, kako ne biste bili tema podsmeha cele godine.

Novac

Tokom cele godine imaćete uspone i padove u finansijama. April će biti najsrećnije vreme za vaše finansije, jer u tom periodu Venera, Merkur i Sunce ulaze u Bik. Bik je poznat po stabilnosti, što je sjajna vest za vaše finansije. U to vreme možda i otkrijete novi izvor prihoda.Ali, od kraja aprila pa sve do septembra verovatno ćete morati da potrošite više novca nego obično. Novac će uglavnom da ode na mnoge sitnice, a ponajviše za održavanje domaćinstva. Ušteda u tom periodu ne dolazi u obzir.Posle septembra, bacite se na štednju koliko god možete. Vreme posle septembra će biti povoljno za berzanska ulaganja, međutim vi ipak štedite umesto da ulažete.

Porodica

2021. godine će Lavovima doneti harmoniju u porodičnim odnosima. Odlično ćete se slagati sa decom, braćom i sestrama i mlađom rodbinom. Ovi članovi porodice služiće vam kao veliko nadahnuće u 2021. godini. Oni će vam pomoći da postignete uspeh.

Zdravlje

Možda ćete se suočiti sa zdravstvenim poteškoćama početkom godine. Pokušajte da kanališete svoj stres, pa će to i poboljšati vaše zdravlje. Ljudi koji pate od dijabetesa treba da budu posebno oprezni tokom 2021. godine. Ako osetite neke zdravstvene poteškoće, javite se lekaru obavezno.  Moguće je da ćete imati problem sa zaraznim bolestima.

Devica će osetiti promene u društvenom životu, ali i na polju učenja.

Ljubav:

Neptun će ove godine duboko uticati na vaše veze – posebno kada su veze jedan na jedna u pitanju. Ove godine će se vaš partner oslanjati više na vas. Budite podrška, ali ne dozvolite da vas partner koristi. Skinite ružičaste naočare i svog partnera pogledajte onakvim kakav je zaista. Tek nakon toga odlučite da li ćete ga ostaviti u svom životu ili ne.

Karijera:

Posla će biti na pretek, pa ćete morati da preuzmete i veće odgovornosti. Kako ne biste postali preopterećeni, naučite kako da delegirate zadatke drugima. Nemojte da se plašite da tražite pomoć. Timski rad će vas spasiti u 2021. godini.

Novac:

2021. godina će biti dobra godina za vaše finansije. Bilo bi dobro da ove godine ulažete u nekretnine. Iako ćete se fizički i mentalno mnogo angažovati da biste zaradili, vredeće svaki dinar!Od januara 2021. godine, do novembra 2022. godine – vaše finansije će biti stabilne. Bilo bi dobro da za ovo vreme štedite.

Porodica:

Vaši porodični odnosi će doživeti preporod. Veze sa decom, braćom i sestrama će se promeniti na bolje. Ako ste u romantičnoj vezi, verovatno ćete dobiti dete ove godine.

Zdravlje:

Ovo će biti dobra godina za mentalno i fizičko zdravlje. Morate da provodite više vremena na otvorenom. Kako biste poboljšali inteligenciju, učite kad godi stignete i šta god stignete.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here