Veliki peh za Partizan: Pantić izgubljen do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona!

0

Povređen: Danilo Pantić
 

Srbija i Partizan su izgubili Danila Pantića. Omladinski reprezentativac naše zemlje povredio je zadnju ložu i predstoji mu između četiri i šest sedmica pauze, što znači da sigurno neće igrati polufinale Evropskog prvenstva u Mađarskoj, ali ni ostatak kvalifikacija za Ligu šampiona.

 

Pantić se povredio na završenom susretu grupne faze EP protiv Bugarske i tom prilikom mu je stradala zadnja loža, a prema pisanju Sportskog žurnala, pregled magnetnom rezonancom pokazao je da je problem ogroman i da mu sledi najmanje mesec dana pauze.

 

Izostanak Pantića remeti planove Veljka Paunovića za završnicu EP – selektor omladinaca od ranije ne može da računa na Andriju Živkovića (vratio se u klub) i Veljka Simića (takođe povređen) – ali i Marka Nikolića koji je u pripremi dvomeča sa Ludogorecom (postojala mogućnost da se Danilo vrati danas za Beograd) ne može da računa na talentovanog vezistu. Pantić će sigurno propustiti i prva četiri kola Superlige Srbije, čiji je početak zakazan za 9. avgust, a protivnici Partizana u tom periodu su Voždovac, niški Radnički, Donji Srem i OFK Beograd.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here