Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Samo dva dana pred gostovanje Midtjilandu, fudbaleri Crvene zvezde imaju novi problem, jer je Milan Pavkov pozitivan na koronavirus pa je tako pod znakom pitanja za nastup u Danskoj, prema pisanjima Mozzart Sporta.

On je posle pozitivnog nalaza radio još jedan ponovljeni, kako se ne bi ispostavilo da je u pitanju neka greška. Ako drugi test bude negativan, postoji nada da bi mogao da zaigra u četvrtak u okviru trećeg kola Lige Evrope. Zbog toga trenutno vlada neizvesnost oko fudbalera Crvene zvezde.

Odsustvo Pavkova bilo bi veliki hendikep. Prvi napadač Loi Dioni se mučio sa povredom zadnje lože poslednjih dana, tako da je takođe pod znakom pitanja za nastup protiv Midtjilanda. Rišairo Živković verovatno neće moći da putuje, jer nije prošlo dovoljno vremena od poslednjeg negativnog testa. Za sada je sigurno samo da će Marko Lazetić biti među putnicima za sever Evrope.

Podsetimo da je i u prošlom kolu Lige Evrope u Razgradu protiv Ludogoreca ekipa Crvene zvezde bila desetkovana odsustvima Milana Borjana, Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića i Aleksandra Kataia. Pozitivne testove dobili su i Rišairo Živković i pomoćni trener Nenad Milijaš, ali su oni u međuvremenu ozdravili.

 

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime