MN Press

Crvena zvezda će na revanšu 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana (četvrtak, 21 sat) biti poprilično oslabljena pošto će Dejan Stanković biti lišen pomoći najboljeg igrača Mirka Ivanića.

Sjajni vezista koji je pokrenuo preokret na gostovanju u Subotici u nedelju uveče, ozbiljnije je povređen prema navodima MOZZART Sporta, što je ustanovljeno ovog ponedeljka posle dodatnih pregleda.

Ivanić se posle utakmice sa Spartakom požalio na bol u primicaču, a nakon pregleda dijagnostifikovano je oštećenje mišića i Dejan Stanković verovatno neće moći da računa na njega.

To je samo jedan u nizu pehova koji su zadesili crveno-bele uoči gostovanja na “San Siru”.

Zbog žutih suspenzija, Stanković će biti lišen i usluga standarnog štopera Nemanje Milunovića, kao i levog beka Milana Rodića, koji su dobili kartone u prvom meču, a od ranije u konkurenciji nisu Katai i Eraković.

Jedina dobra vest ovog ponedeljka sa Marakane je da će Filipo Falko biti u konkurenciji za duel protiv Milana iako je meč u Subotici završio u 27. minutu kada se požalio na bolove u loži, a trener crveno-belih ga odmah povukao sa terena.

Ipak, mnogo veća glavobolja je zbog Mirka Ivanića koji je ubedljivo najbolji fudbaler crveno-belih ovog proleća, a koji neće moći da pomogne saigračima na “San Siru”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here