EPA/ADAM S DAVIS
Ema Stoun

Holivudska miljenica Ema Stoun, zvezda filma La la land, verila se sa svojim dugogodšnjim partnerom Dejvom Mek Kerijem, a lepa oskarovka pokazala je svoj prsten na Instagramu.

Naime, par o kome javnost malo zna, prvi put se zajedno u javnosti pojavio 2017. godine na crvenom tepihu dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca, a sada su rešili i da svoju ljubav ovekoveče.

Ema je tako nedavno, iako ne priča često o svom privatnom životu, priznala u jednom intervjuu da je spremna na zasnivanje porodice.

– Što sam starija, to mi se perspektiva bitnije menja, posebno kada su deca u pitanju. Nikada nikome nisam čuvala decu i nisam imala nikakvog kontakta s bebama, pa sam u tinejdžerskim godinama govorila da se nikada neću udati i imati decu – rekla je ona.

Sve Emine poznate ljubavi

Podsećamo, američka oskarovka se pre Dejva tri godine zabavljala sa kolegom Endruom Garfildom. Od 2007. do 2009. godine bila je u vezi i sa muzičkim producentom Tedijem Gajgerom, koji je u međuvremenu promenio pol, a spekulisalo se i da je bila u vezi sa glumcem i bivšim mužem Dženifer Aniston Džastinom Teruom.

Inače, Ema trenutno snima live-action rimejk Diznijevog 101 Dalmatinca, gde će igrati Kruelu de Vil.

Dejv od 2013. radi kao jedan od režisera SNLa. Prethodno je formirao skeč grupu Good neighbor.

Kako izgledaju budući gospodin i gospođa Mek Keri, pogledajte u nastavku:

View this post on Instagram

?

A post shared by @ davemccary on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here