Na Crnogorskom primorju uveliko traje, kako sami kažu, uspešna sezona. Mnogobrojni turisti uživaju u suncu na predivnim plažama ali već neko vreme se žale i na uslove.

 

Naime, u jeku turističke sezone vlasnici kafića i restorana, kao i stanodavci, povećavaju cene na opšte ogorčenje gostiju. Fotografija, objavljena na Fejsbuk stranici “Podgorički vremeplov”, sa cenama u jednom od kafića blizu Budve, krunski je dokaz nekontrolisanog poskupljenja.

Mnoge je zaprepastila činjenica da sok od ananasa košta čak 16,20 evra! Nešto jeftiniji su sokovi od jabuke (9,60), kivija (14,80), šargarepe (14.80), paradajza (12).

Jedan naš čitalac je i potvrdio da je u jednom kafiću popio kafu za sedam evra!

Ukoliko se spremate za put na crnogorsko primorje, napunite novčanik, ali ni to vam neće biti garancija da ćete opušteno pijuckati u kafićima na obali.

3 COMMENTS

  1. Neka ovo nam i treba! Za te pare nebi nikad otisao na “Betoniranu” plazu Ovo je suludo! A ponasanje Crne Gore prema Srbiji i priznavanje Kosova mi Srbi nebi trebali da idemo tamo! Ovo nek Milo placa!

    • Dušane pa bireaj đe ćeš popiti piće, idi đe možešm platiti. Proiznanje Kosova je prihvatanje činjeničnog stanja i Crna Gore za to nije ništa kriva, uostalom što ti tražiš u Crnoj Gori?

  2. Pre pet dana sam se vratio iz Herceg Novog.Cene nisu vece od onih u Beogradu.Ekspreso 1e pivo od dva do dva ipo eura pored mora.Lepo sam se proveo .Preporucujem i drugima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here