J. Gajeskov
Publika uživala u Miljanovim pesmama

Jedan od najpoznatijih i cenjenih estradnih umetnika sa otadžbinske estrade Milomir Miljan Miljanić, započeo je uspešno svoju dvanaestu po redu australijsku turneju. Koncert koji je održao prošle subote u velikoj sali Srpskog centra u Bonirigu, bio je bez bilo kakvog preterivanja za pamćenje svih koji su došli na ovo druženje uz pesmu i igru.

Ljubiša Vasiljević

Uspehu su doprineli i njegovi gosti sa estrade, pevač Ljubiša Vasiljević i jedan od najpoznatijih klavijaturista i harmonikaša, Razvigor Raško Spasojević, koji je jedan od rekordera – gostovao je na scenama širom Australije, ni manje ni više već 23 puta!

Da se radi o vrhunskim majstorima narodne pesme i svirke, koji imaju svoju publiku i obožavaoce širom Petog kontinenta, popkayali su i ove noći u Bonirigu.

Fotografija sa Miljanom za uspomenu

Razveseli su goste i učinili a slavlje potraje do tri sata ujutru, što govori kakav su štimung napravili.

Maestro na klavijaturama Razvigor Spasojević

– Svako gostovanje na ovim prostorima čini me srećnim. Ovde imam svoju vernu publiku, drage prijatelje, poznanike koji cene naše pesme, ljude za koje je narodna pesma jedna od značajnih duhovnih veza s rodnim krajem. Oduševljen sam prijemom i aplauzima publike, kojima smo moje kolege i ja bili nagrađeni ovo veče. O veseloj atmosferi mogu se ispisati čitave stranice. Hvala svima koji su bili na koncertu. Svi ćemo pamtiti ovo veče – rekao je Miljanić za “Vesti”.

Pesma se čula i kolo vilo u Bonirigu do pred zoru

Posle nastupa u Sidneju, Miljan i Razvigor nastavljaju turneju po drugim većim australijskim gradovima.

Svi su želeli fotografiju sa Miljanom

Recimo na kraju da će oni, sa svojim gostima pevačima, nastupiti i u Pertu za doček kalendarske, a u Melburnu za Srpsku Novu godinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here