ATAImages

Prvog dana najvećeg muzičkog spektakla na Balkanu – ULAZ festivala najzapaženije nastupe imale su Vesna Zmijanac, Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović koje su izazvale najveće interesovanje publike koja je pristigla iz svih krajeva sveta.

Uz hitove “Ostavljam te” , “Insomnia”, “Lajk”, “Bankina” , “Tihi ubica”, “So”, “Još te volim”, “Ko ovu dramu režira” i mnoge druge, Karleuša je osmislila i autentičnu koreografiju koju je upotpunila bela odevna kombinacija sa bodljama na glavi. Ono o čemu su mnogi pričali je i uvodni video na kojem Jelena sama sebe oživljava u bolničkoj postelji, aludirajući na njen ponovni povratak sceni, uprkos mnogobrojnim izazovima sa kojima se susretala tokom prethodnog perioda.

 

Iako se na duži period povukla sa scene, i posvetila unuci Rei, Vesna Zmijanac je pažnju privukla emotivnim nastupom koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Pogledajte koje su to Vesnine pesme obeležile njen večerašnji nastup:

Pre samo tri meseca Aleksandra Prijović postala je mama, ali to je nije srečilo da i u ovoj večeri izgleda veoma atraktivno, i peva kako svoje, tako i najveće hitove Lepe Brene, i Magla benda koje je pubika dočekala da entuzijazmom.

“Neponovljivo”, “Klizav pod”, “Ko si ti”, “Za nas kasno je” i “Bogata sirotinja” samo su neke od pesama koje je publika gromoglasno pevala zajedno sa Aleksandrom. Iz prvih redova podršku joj je pružio i suprug Filip, a nastup iz VIP zone su pratili Viktor i Stefan Živojinović.

Primećen je veliki broj fanova iz okolnih zemalja poput Hrvatske, Bugarske, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Slovenije i drugih, a najveći broj posetilaca pretežno je tinejdžerskog uzrasta.

Veliki broj poznatih ličnosti pratio je nastupe svojih omiljenih zvezda, a već sutra očekuje se nastup Magla benda, Željka Joksimovića, Ace Pejovića, Alena Ademovića, Harisa Džinovića, Tanje Savić, kao i najznačajnih imena popularne trep, pop i rep muzičke scene, među kojima su Surreal, Fox, In Vivo, Relja, Nikolija i Sha.

Opširniji izveštaj sa Ulaz festivala očekujte u štampanom izdanju našeg dnevnog lista “Vesti”.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here