Vesti

0

X Hapšenje u Čačku

KRIO SKANK U GEPEKU

U automobilu koji je vozio D. M. (30) iz sela Sočanice kod Leposavića, policija iz Čačka našla je 42 kilograma najkvalitetnije marihuane poznate kao skank. Prilikom rutinske kontrole saobraćaja na Ibarskoj magistrali, policajci su u vozilu audi A6, novopazarskih registarskih oznaka, našli ovu drogu koja je bila "skrivena" u gepeku. Policija je privela D. M. i određen mu je pritvor.

Z. M.

X Iznuda u Banjaluci

DOLIJAO ZELENAŠ

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv D. D. iz Banjaluke zbog sumnje da se bavio zelenašenjem i iznudama. On je na ovaj način, kako se sumnja, zaradio oko 26.000 KM, odnosno oko 13.000 evra. Kako se dodaje u saopštenju policije, sumnja se da je oktobra 2008. D. D. pozajmio novac S. Š. u iznosu od 4.400 KM. On mu je međutim odredio visoku mesečnu kamatu, pa kada bi S. Š. kasnio sa isplatom duga, D. D. je preteći i koristeći silu od žrtve uzimao novac.

X Hrabrost u Šapcu

POLICAJAC VAN DUŽNOSTI UHAPSIO RAZBOJNIKA

V. F. (28) je maskiran majicom i preteći pištoljem opljačkao prodavnicu u Šapcu. On je od radnice uzeo dnevni pazar i počeo da beži. Međutim, to je primetio policajac koji nije bio na dužnosti. Ovaj policajac ga je sustigao i uz pomoć jednog prolaznika savladao razbojnika. Njih dvojica su zadobila lake povrede, a uspeli su da zadrže V. F. do dolaska patrole. Sumnja se da je "malerozni" razbojnik opljačkao još jednu prodavnicu u ovom gradu.

X Zaplena u Užicu

DROGU KRIO KOD RODITELjA

Policija iz Užica uhapsila je mladića čiji identitet nije saopštila, zbog sumnje da preprodaje narkotike. Ovaj mladić živi sa roditeljima i u njihovom stanu krio je marihuanu. Prilkom pretresa stana policija je otkrila 497 grama ove droge koju je spremao za dalju prodaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here