Vesti

0

 

X Rekord u Beogradu

VOZIO SA 5,5 PROMILA
ALKOHOLA U KRVI

Marjana Marinkovića (32) je dok je vozio kombi zaustavila policija na Smederevskom putu, kod beogradskog naselja Kaluđerica. Urađen mu je alko-test i policajci su bili šokirani kad su utvrdili da vozi za neverovatnih 5,5 promila alkohola u krvi. Odmah je priveden u policijsku stanicu Grocka na trežnjenje.

X Napad u Foči

PREBIJEN SVEDOK
UBISTVA POLICAJCA

Dvojica muškaraca su brutalno pretukli Miloša Nogu ispred njegove kuće u Foči. On je inače svedok tuče od 26. aprila ove godine, kad je od zadobijenih povreda preminuo policajac Vladislav Mijović (37). Noga su dvojica muškaraca napala dok je ispred kuće popravljao automobil, a pretpostavlja se da bi motiv napada upravo mogla da bude činjenica da je svedok okršaja u kome je nastradao policajac.

X Saobraćajka u Beogradu

POVREĐENA TRUDNICA

U saobraćajnoj nesreći u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu povređena je devojka stara 17 godina, koja je u šestom mesecu trudnoće. Ona se nalazila na mestu suvozača, kad je povređena u sudaru u Starim vinogradima, kod okretnice autobusa broj 20.

X Tuča u Beogradu

PUCAO ISPRED NOĆNOG KLUBA

U sukobu grupe gostiju noćnog kluba, jedan od učesnika obračuna je pucao iz pištolja, ali nije bilo povređenih. Oni su se sukobili ispred kluba Nana u ulici Koste Glavinića u Beogradu. Grupa gostiju se prvo potukla, a nakon što je sukob završen jedan od njih je izvadio pištolj i ispalio dva metka. Posle toga su svi pobegli.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here