Vesti

0

 

XNASILjE KOD BANjALUKE

Izudarao suprugu, pucao na policiju

Stanovnik Ribnika kod Banjaluke, čije ime policija još ne saopštava, pretukao je suprugu i isterao iz kuće. Pozvana je policija, a kada su došli, policajci su tražili da odloži poluautomatsko oružje koje je imao kod sebe. Siledžija je to odbio, zahtevajući da napuste njegovo dvorište. Pokušao je da "objasni" kako je to što se dešava između njega i njegove supruge privatna stvar. Onda je ispalio rafal iznad glava policajaca, koji su ga savladali i uhapsili. Utvrđeno je kako je nasilnik imao 1,41 promila alkohola u krvi.
 

XAKCIJA SRBIJE I INTERPOLA

Prodavali lažne lekove

Policija Srbije u saradnji sa Interpolom otkrila je 13 osoba koji su preko internet sajtova prodavali falsifikovanu robu, softver i lekove, saopštio je MUP Srbije. Prilikom pretresa stanova i kuća osumnjičenih nađeno je 40 kutija falsifikovanih lekova, 98 komada falsifikovanih uređaja za autosijagnostiku, kao i 114 diskova za ove aparata, ali i 4.000 falsifikovanih komada garderobe, torbi, naočara, patika i cipela poznatih svetskih marki. Vrednost zaplenjene robe procenjuje se na nekoliko desetina hiljada evra.

B. Đ.

 

XNapad u Kragujevcu

KAŠIKAROM NA KUĆU

Za sada nepoznati napadač bacio je juče ujutru bombu u dvorište porodične kuće M.J. (27) iz Kragujevca. Srećom u napadu nije bilo povređenih. Kašikara je eksplodirala oko pet sati ujutru u Račanskoj ulici, u kragujevačkom naselju Aerodrom, saopštila je policija.
Od detonacije je pričinjena samo manja materijalna šteta na nekoliko kuća i automobilu parkiranom u dvorištu. Kako javljaju mediji, M.J. je odranije poznat policiji, ali se ne precizira zbog kojih krivičnih dela.
 

XLopovluk kod Prijedora

KRALI BUKVE

Policajci su zatekli D.K. (21), B.Š. (29), D.Đ. (32), M.S. (32), G.D. (42) i M.B. (33) dok su sekli bukovo drvo kod sela Gornja Trmošlja u blizini Prijedora. Oni su posekli bukovo drvo u šumi vlasništva Šumskog gazdinstva Prijedor, a u pitanju je skoro 140 kubnih metara ovog drveta, čija se vrednost procenjuje na oko 9.000 KM. Protiv njih su podnete krivične prijave za krađu drveta.
 

XDvojica povređena u Nišu

TUČA ISPRED PEKARE

U sukobu u centru Niša povređena su dvojica mladića. Oni su sredu rano ujutru učestvovali u tuči kod pekare Branković, preko puta tržnog centra Kalča. Obojica su zadobili povrede glave, a kako kažu u niškoj bolnici, u pitanju su lake povrede. Svedoci sukoba kažu da je sve bilo mirno kada su iznenada počele da "sevaju" pesnice i pobarane su stolice. Ubrzo su stigle ekipe policije i Hitna pomoć, koja je odvezla povređene.

M. T.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here