VESTI

0

Prijava u Petrovcu na Mlavi

PREBIO TAKSISTU

U Petrovcu na Mlavi Božidar V. (19) prebio je taksistu, ali mu je srećom naneo lakše povrede.
Požarevačka policija saopštava da je oko 3.30 posle ponoći taksista došao ispred diskoteke na poziv Božidara V, ali da motiv napada još nije poznat. Protiv Božidara V. podneta je prekršajna prijava.

Pritvor u Blacu

LOPOV ZAKOPAO ZLATO

U Blacu je uhapšen Beograđanin S. S. (52) koji je sa ranije pritvorenim B. N. (28) i A. P. (46) iskoristio odsustvo ukućana i ukrao 14.200 švajcarskih franaka, 15.250 evra, 100.000 dinara, oko kilogram zlatnog nakita i pištolj.
On je odveo policiju do mesta u okolini Blaca gde je zakopao pištolj, a potom i u šumu u okolini Sremčice, gde je zakopao ukradeno zlato. Svoj trojici istražni sudija odredio je pritvor od tri meseca.

Tragedija kod Beograda

SMRT U TRENUTKU

U Batajnici je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo mladić, a dvojica su teško povređena, izjavila je portparol Hitne pomoći Beograda Nada Macura.
Nesreća se dogodila nešto posle tri sata iza ponoći i mladić je poginuo na licu mesta. Povređeni su prebačeni u Urgentni centar na reanimaciju.

Drama u Zrenjaninu

POZVAO POLICIJU I UMRO

Pokušaj pljačke kafića na zrenjaninskom kupalištu Peskara okončao se smrću čuvara plaže. Naime, radnik je primetio lopove i pozvao policiju, ali mu je pozlilo i preminuo je na licu mesta.

Obračun u Beogradu

PIŠTOLjEM PO GLAVI, METKOM U NOGU

Mladić od oko 30 godina ranjen je na beogradskom Voždovcu. Nepoznati revolveraš ga je udario drškom pištolja po glavi, a onda mu pucao u nogu. U Hitnoj pomoći kažu da je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here