promo

Kultna rok grupa Bijelo dugme prirediće 29.juna u Lincu spektakularan koncert za sve ljubitelje hitova koji su osvajali publiku širom sveta i postali klasici za sva vremena.

Bijelo dugme je bila najpopularnija rok grupa u bivšoj Jugoslaviji. Istovremeno je imala i kritičare zbog mešanja rok i narodne muzike, što je i bio jedinstven i prepoznatljiv zvuk ove grupe. Oni koji su je podržavali i voleli smatrali su da je Goran Bregović pravio komunikativnu muziku. Bijelo dugme i danas ima armiju obožavalaca. Iz tod razloga, grupa je odlučila da svoju publiku ugosti na koncertu u Lincu, koji će se održati 29. juna s početkom u 21.00.

Već sada, kako se saznaje od producenta Fikreta Vukalića Fantoma, vlada veliko interesovanje za svirku u dvorani Tabakfabrik, te se očekuje dolazak publike iz cele Austrije i okolnih zemalja.

– I Tifa, i Alen, i ja jedva čekamo nastup u Lincu – poručio je Goran Bregović.

Posetiocima portala Vesti-online poklanjamo 10×2 besplatne ulaznice za koncert u Lincu.
Prvih 10 čitalaca, koji se jave putem mejla austrija@vesti.de do ponedeljka, 17. juna do 16 časova i pošalju svoje podatke (ime i prezime, adresa i kontakt telefon), mogu da osvoje po dve ulaznice.
Imena dobitnika objavićemo u sredu, 19. juna.

Izvor:
Vestionline

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime