pixabay.com

Kakva će biti vaša ljubavna veza u najvećem delu zavisi od toga koliko ste kompatabilni sa svojim partnerom. Međutim, astrolozi tvrde da i vaš horoskopski znak igra veliku ulogu kada slaganje sa partnerom u pitanju.

Neki horoskopski znaci nikako ne idu zajedno i to najčešće zbog prevelike razlike u karakterima. U nastavku teksta saznajte o kojim je to spojevima reč.

Ovan i Jarac

Ovnovi su zabavni, impulsivni i u jednu ruku neodgovorni za razliku od promišljenih i odgovornih Jaraca koji ne podnose ljude koji sve prepuštaju okolnostima. Ovnovi vole romantične stvari i otvorenu komunikaciju, a Jarci ne.

Bik i Vodolija

Bikovi su tvrdoglavi i strogi, a Vodolije energične i opuštene. Ova dva znaka se međusobno ne nadopunjavaju, a tvrdoglavi Bikovi mogu da imaju problem sa Vodolijinom slobodnom prirodom.

Blizanci i Ribe

Blizanci su slobodne duše kojima nije prijatno da razgovaraju o emocijama. S druge strane, poznato je da su Ribe jedan od najosećajnijih znakova. Iako se Ribe trude da shvate Blizance, obično ne uspevaju, jer im je takva narav potpuno nepoznata.

Rak i Ovan

Rakovi su osetljivi, hladne glave i pomalo plašljivi, dok Ovnovi imaju entuzijastičnu i zastrašujuću prirodu. Zato se ne slažu s Rakovima koji žude za smirenim i opuštenim okruženjem; suprotnim od onog kakvo žele Ovnovi koji najviše uživaju kad su stvari izvan njihove zone komfora i kontrole.

Lav i Bik

Lavovi i Bikovi su dva znaka koja će se, najverovatnije, posvađati u prvih nekoliko minuta razgovora. Lavovi ne vole to što se Bikovi drže pravila i nikada ne rizikuju, a Bikove izluđuje to što Lavovi uvek misle da su u pravu.

Devica i Blizanci

Device su praktične i vole da im partneri budu slični, pa su zabavni i uzbudljivi Blizanci za njih veliko ne. Device zahtevaju pažnju partnera i zajednički rad na vezi. Blizanci nikako ne vole kad Device odbijaju njihovu naklonost na javnim mestima, što one imaju naviku da rade, piše timesofindia.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here