Vidić bliži Realu nego Milanu

0

Dva fudbalska giganta trenutno vode veliku bitku u nameri da na leto angažuju srpskog defanzivca, koji se posle "svađe" sa menadžerom Aleksom Fergusonom našao u vrlo nezgodnoj situaciji u klubu. Navodno, Vidić za Junajted nije igrao još od decembra prošle godine zbog povrede.

 

Iz kluba su saopštili da su Srbina, zajedno sa Riom Ferdinandom, poslali na specijalističke preglede kako bi se utvrdilo od čega "boluju".

 

Sa druge strane, italijanski "Korijere delo sport" saznao je da su čelnici Mančester junajteda spremni su da se odreknu usluga jednog od najboljeg štopera sveta tako što su obeštećenje sa 35 miliona funti smanjili na 20. Na tome su insistirali vlasnici kluba, porodica Glejzer, pošto je tim sa "Old traforda" u dugi od preko 700 miliona funti.

 

Po poslednjim informacijama sa "Ostrva" (Sportsmail) Vidić je mnogo bliži prelasku u Real nego u Milan, koji je mnogo ranije stupio u kontakt sa Englezima. Navodno, Vidić je je već svoju kuću u Mančesteru ustupio jednoj agenciji za nekretnine koja bi trebala da je proda.

 

Jedno je sigurno, Vidić će napustiti Junajted posle četiri godine provedene na "Old trafordu", a da li će preći u Milan, ili će se pridružiti nekadašnjem saigraču Kristijanu Ronaldu u Realu, biće poznato u narednom periodu.

 

 

Ferguson je već našao zamenu za Vidića, a to je defanzivac Fulama Kris Smoling (10 miliona funti), dok se trenutno pregovara sa Davidom Luizom iz Benfike, Dancem iz Palerma, Simonom Kjaerom i iskusnim Brunom Alvešom iz Porta.

 

Vidić je u Mančester stigao 2006. godine iz moskovske Lokomotive. Sa ‘crvenim đavolima’ je do sada osvojio tri titule prvaka Engleske i Ligu šampiona 2008. godine.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here